Ono kad ti Vlada skače po G-točki.

Često viđam dječja kolica samo u izlogu dućana a vidjeti trudnicu danas je šok ko’ vidjeti regres il božićnicu. Raritet majkemi. Gdje god pogledam same tete i gospođe, il ovaki neki kao ja pa nonići i none koji šetaju zamjensku unučad; maltezere i pekinezere s mašnicama posred čela. Tu i tamo Vlada usmjeri pare namijenjene letanju avionom na narod uz nalog: hoćemo bebe, bacite se na posao!

A mi opušteni, zadovoljni, sretni i ispunjeni u svakom segmentu našeg života krećemo s proizvodnjom i seksamo se ko zečići. Moš’ mislit!

Izloženi stresu ko’ pubertetlije turbo-folku jednostavno smo zaboravili čemu služi ono što nosamo u gaćama. Ne, nije samo za piškit. Još i ova vrućina navalila a klime se ne pale jer HEP ne zaboravlja. I tako na spavanje odlazimo bez akcije i reakcije.

Kad te s Vrha *ebu svaki dan, nekako ti se izgubi onaj osjećaj da ti fali.

Pa se nađe neko’ pametan s pričom o G-točki. Majkemi ako ja znan di je. Jel to svatko dobije kao standardnu opremu il šta? Možda bi je i pronašla s nekim ultra naprednim Ruskim GPS-om s automatskim navođenjem. Ako.

Možda je ta G-točka ono kad te murija zaustavi jer si vozila 65 km/h tamo gdje je dozvoljeno 60 dok Švabe i Talijani voze 80. Al paličar je zaustavio tebe jer samo Hrvatski govori. Onda budem sva uzbuđena, izvan pameti i tresem se ko’ purica pred Božić. Jel to to? Jel mi plavac pronašao G-točku?

Legenda kaže da žene imaju i više od jedne G-točke a da muškarac uspješno može pronaći bar jednu. To ti dođe kao neka bajka za odrasle. Šta će on jadan nebio! Bombardiraju ga s reklamama u kojima od tamo nekih šljiva nikad ne pada i diže se do neba. Nije čovjek ni bio svjestan da mu nešto treba dok ga nisu uvjerili da je bez toga nesposoban. Jebala te Afrika!

Kolko “često” smo mi žene raspoložene za sex dobro da uopće više zna di ide šta i kojim redoslijedom. Čast izuzeci, nimfomani i svi vi kojima sex nije nebeska tlaka. Vi koji ste u treningu ili ste dobri pregovarači; ja tebi dam danas a ti kuhaš ručak sljedeća 3 dana, usisavaš, bacaš smeće i zalijevaš cvijeće. Oš neš, ne moraš.

Kaže mi frendica; rađe bi kopala kanale. Molim?! Cijeli dan se *ebem s kupcima, pa me *ebe šef pa mi ga tu i tamo uvali ona koza od kolegice koja i kad slomi nokat ode na bolovanje. Benti miša, ova je do kraja smjene namirena za cijeli tjedan. Dođe kući, ovaj ju gleda očima milog šteneta, ona krene tražit brufen za migrenu. Njemu sve jasno, otvara si pivo i pravac kauč.

Tako napredan svijet a na pametnom telefonu nema aplikacije koja ti može pomoći. Google Maps će pronaći tetu Helgu i njenu mačku u pripizdinskom selu sa 10 stanovnika bilo gdje na svijetu al za G-točku ne pitaj. Beskorisni mobiteli.

Vodiš ljubav, praviš djecu a u glavi ti samo; kolko para za pelene, ček mogu i one krpene, a da to mi je malo gnjusno, a one kaše, ček do kad ga mogu hranit đabe, možda će cuclat duže recimo do srednje škole, ma mogu zgnječit sama bananu i to je kaša šta ne, a te školske knjige kako to ide, treba mu torba, da vrećica je ipak preružna, a što ako bude neki pametan pa oće na faks? ma ima da upadne đabe nek štreba štreber, i putovnicu mu moramo odmah napravit, ako se bude ženio, to isto mi moramo bar pola je? možda bude pop, oh ne, ma nek se rađe ženi zlato naše …. Tako opuštenoj ne bi se uvatilo ni da ti muškarac ima čarobni štapić. Štap.

I tako ispada da nam Vlada uzalud nudi pare za sex.

Neka hvala Vlado, ovaj put moramo odbiti velikodušnu ponudu, popij si nešto, udavi se u pršutu, letaj okolo Amerika-Australija. Narod časti.

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Ono kad ti Vlada skače po G-točki.

  1. Ha ha ha uz ovakvo stivo i smijeh i citajuci u dvoje….mozda,samo mozda ali sanse ima da se u krevet ne ode samo spavat…ha ha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s