Između puža i policije; puž je Valentino Rossi.

Na radost mnogih, ostala sam bez teksta pa će ovo biti moj najkraći blog.

Građevinska firma koju smo unajmili misli da smo Tuka Tukić i Glupko Glupić. Kasne sa radovima 45 dana jer ja nemam 120 kila, nemam 2 metra a općenito izgledam bezopasno. Plaćeno im je 80% traženog iznosa (jer sam glupa i poštena). A upravo smo otkrili da je drenažna cijev (odvod po cijeloj dužini kuće, ispod razine ceste koja završava u livadi) najkreativnija glupost koju sam vidjela zadnjih godinu dana.

Izgleda ovako (i košta cca 5 000 kuna):

to je toDođe “gazda” i mi kažemo kako nismo zadovoljni jer nam IQ nije kao u oslića. “Gazda” nam počne prijetiti, časti nas epitetima rezerviranima za političare, unosi nam se u lice. Jer zna da može; računa na Hrtvatsko bezakonje.

Za*ebi ti to, odo ja zvat policiju. Uredno plaćam porez. Imam pravo na zaštitu.

Policiju sam zvala u 08:47 h vidno uzrujana, molim da dođu što prije jer će biti klanja. Zatući će nas čekićima. Ovaj članak pišem u 11:41 h – od policije ni traga ni glasa.

aaaaaaaa

Nisam građevinar ali vjerujem da u rupi dužine 5,20m odvodna cijev ne može biti duga 1,35m. Nisam znanstvenik niti članica Mense ali vjerujem da ako zoveš policiju jer se osjećaš ugrožen ili uplašen za svoj život – policija mora doći. Ili drugi put da jednostavno zovem odmah mrtvačnicu?

Zemljo moja Hrvatska – ti baš želiš da u svoj rodni kraj dolazim samo kao turist?

Majku ti poljubim.

Dodatak tekstu: 13:13 policija dolazi. Ljutila bi se na njih ali mi govore: mi imamo samo jednu patrolu na cijeli grad Rijeku i okolicu. Do sada 5 provala a mi idemo prema prioritetima. Obersnel i Komadina imate li Vi svoju osobnu patrolu ili dijelite sa nama jedna kola????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s